Prebacivanje mašine za veš iz kuhinje u kupatilo

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kao što znate nije svaki prostor idealan sa postavljanje mašina za pranje. Mašine za pranje veša i sudova, moraju se montirati ili u kupatilu ili kuhinji. Većina ljudi veš mašinu postavlja u kupatilu, jer je praktičnije i jednostavnije za pranje veša, dok se mašina za pranje sudova nalazi u kuhinji. 

Ipak nije svaki put jednostavno sve uklopiti, a znamo da je za rad mašine neophodan priključak za hladnu vodu, odnosno dovodna cev i cev za otpadnu vodu koja prljavu vodu izbacuje u kanalizaciju.

Zato ako ipak u kupatilu nemate mesta, možda bi trebalo da razmislite o postavci veš mašine u kuhinju ili ako se do sad nalazla u kuhinji, idelano bi bilo da je vratite u kupatilo, ako postoje uslovi za to.

Prebacivanje mašine za veš iz kuhinje u kupatilo, ali i iz kupatila u kuhinju, radije prepustite profesionalcima.

Veoma je važno planirati tačno mesto gde ćete mašinu postaviti. Ako ste je do sada držali u khinji, biće vam mnogo mirnije i prirodnije da je držite u kupatilu. U vašem satnu će se smanjizi nivo buke, a i mnogo je praktičnije veš mašinu držati u kupatilu.

Kako bi premeštanje bilo uspešno, potrebno je prvo veš mašinu otkačiti od svih dovodnih cevi. pre bilo koje demontaže i montaže, važno je da se zavrne glavni ventil, kako ne bi došlo do poplave,zatim demontirati veš mašinu pravilno, tako da se ne ošteti i ponovo je povezati u kupatilu za druge odvode.

U ovoj intervenciji, praktično imamo dve operacije u jednoj. demontažu i montažu. Nakon što je vodoinstalater prikačio mašinu za cevi i ponovo pustio vodu, kako bi video da li radi, potrebno je da se mašina pusti u rad, kako bi se proverilo da li sve funkcioniše kako treba.