Servis veš mašina Jajinci

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Najčešće se dešava da ne znamo šta je uzrok kvara na našoj veš mašini, što je i prirodno, obzirom na to da nismo serviseri. Iako uz svaku veš mašinu dobijate uputstvo, njega skoro niko ne čita, osim na početku kada je potrebno izabrati pravi program na veš mašini. Ponekad je problem u lošem fabričkom delu u mašini, a uzrok često nije u nama. Svako kome se pokvari mašina, prvo pomisli da je nešto pokvario i da će morati da plati veliku količinu novca za popravke. Međutim, nikada ne znamo kakav je kvar nastao, jer problem često može biti i neki sitan deo u mašini koji pravi smetnju pri pravilnom pranju veša i potrebno ga je zameniti.

Popravka veš mašina Jajinci


Zato je najbolje da mašinu za pranje veša ne pokušavate da popravite sami. Pozovite proverenog majstora za dijagnostiku kvara. Majstor će već nakon nekoliko minuta proveritii koji deo je u pitanju. Često se dešava da je pumpa za vodu glavni uzrok poplava i kvarova u mašini. Pumpa za vodu kao i hidrostat regulišu ubacivanje potrebne količine vode za pranje. Važno je da u mašinu pre svakog pranja uđe dovoljna količina vode, ni prevelika ni premala. Jer ukoliko je nivo vode preveliki, onda može doći do izlivanja vode, veš ne može lepo da se ocedi, a ako suviše mala količina vode uđe unutra, onda se veš neće dobro oprati. Pumpa za vodu reguliše pritisak vode i zato je veoma važno da ona bude ispravna.

Majstor za mašinu za pranje veša Jajinci


Ukoliko ustanovite da je pumpa problem, onda nikako nemojte da sami popravljate mašinu za veš, već angažujte profesionalca iz ovlašćenog servisa. Važno je da pronađete kvalitetan servis koji je u vašoj blizini, kako ne bi dugo čekali na dolazak majstora. On će zameniti pumpu za vodu, kako bi mašina mogla da izbacuje vodu nakon pranja i kako veš ne bi ostao zaprljan i mokar, a tada vam veš mašina ništa ne znači.
Ukoliko majstor ustanovi da pumpa ne mora da se menja, on će je očistiti i ponovo vratiti na mesto.

Ovlašćeni serviser za veš mašine Jajinci


Ovlašćeni serviser svakako je bolje rešenje od majstora koje možemo naći u oglasima. Od njih dobijate garanciju, račun, nabavku novih delova i sigurnost da će popravka biti odrađena kako treba. Tada nećete imati problem sa čestim kvarovima i možete se pouzdati u kvalitetne popravke.