Servis veš mašina Voždovac

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Postoji mnogo vrsta i modela veš mašina na tržištu, tako da uglavnom od vašeg budžete koji ste namenili za ovu investiciju, zavisi za šta ćete se tačno opredeliti.

Naravno, pored budžete, bitno je i koje sve funkcije su vam potrebne.

Tako neki ljudi preferiraju veš mašine koje pored pranja i suše veš, jer im je tako mnogo lakše i jednostavnije. Razlozi za to mogu da budu brojni. Sušara će brzo osušiti veš, ne morate da ga širite na žici ili sušaču, i slično. Isto tako, postoje stanovi koji nemaju terase ili imaju samo francuske balkone, tako da mašina koja je u stanju da opere ali i da osuši veš, veoma dobro dođe.

Ipak, šta da radimo ako nam se naša veš mašina pokvari?

Popravka veš mašina Voždovac


Pre svega, ne bi trebalo da paničite, jer uvek postoji neko ko može da vam pomogne u svakom trenutku. To su naši majstori koji ovaj posao rade preko dvadeset godina. Za sve to vreme, na terenu su videli sve i svašta, pa ne postoji kvar koji oni ne mogu da reše i da poprave.

Počevši od zapušenih filtera, što je veoma čest kvar koji izaziva velike problem, pa sve do pokvarenih programatora, i slično, sve je jednako važno i kvarovi se ne dele na one manje i nebitne, do onih krupnijih i većih. 

Majstor za mašinu za pranje veša Voždovac 


Ovo je još jedna odlika profesionalnosti, tako da će majstori biti kod vas na adresi šta god da je kvar na vašoj veš mašini. Ono što je najvažnije, to je da mogu da budu prisutni za oko sat vremena, kada se radi o hitnoj intervenciji. Hitne intervencije se obavljaju van radnog vremena, i po pravilu odmah, a isto tako svoj poziv možete da uputite i tokom praznika, verskih i državnih, preko vikenda, tokom godišnjih odmora... Nikada se neće desiti da vam na poziv ne bude odgovoreno, a vaš problem da ostane nerešen. 

Ovlašćeni serviser za veš mašine na Voždovcu


Naši majstori rade više od dve decenije, tako da su stekli značajno iskustvo, koje su samo nadogradili na već postojeće znanje, stručnost i profesionalnost. Klijenti često insistiraju da čuju koja bi to cena popravke mogla da bude. Ovo je veoma nezahvalno reći preko telefona, jer majstor nije ni video vašu veš mašinu. Na osnovu onoga što objašnjavate, često nije moguće utvrditi o čemu se radi. Zato budite strpljivi dok ekipa doše do vas.