Mašina ne ispumpava vodu posle pranja

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Kvalitet pranja se obično meri time koliko puta je promenjena voda u uređaju u toku pranja i ispiranja. Što više puta, to bolje, jer onda znamo da će veš biti blistavo čist. Međutim, može da vam se dogodi da mašina ne ispumpava vodu posle pranja.

Postoje pumpe koje to rade i one mogu da budu zapušene, na primer. To je samo jedan mogući razlog, pa je najbolje da se obratite našim ekipama da dođu i da pogledaju u čemu je problem. Majstori svoj dolazak na adresu neće naplatiti, već samo uslugu koju vam pružaju i delove koje eventualno upotrebe kod intervencije. 

Gde god da ste na teritoriji Beograda, ako je intervencija procenjena kao hitna, ekipe mogu doći za do sat vremena od momenta poziva telefonom. Ne oklevajte, jer stara izreka majstora kaže da se nijedan problem nije rešio sam od sebe, već je samo postao veći, tako da i ta popravka onda košta više.

Manji kvarovi se lakše otkrivaju, jednostavnije rešavaju i manje koštaju. Obično tada i nije potrebno da se menja neki deo, pa je samim tim sve jeftinije.