Šta kada je pokvaren programator na veš mašini?

Servis veš mašina logo

Servis veš mašina

069/731 023 Beograd
Ocena 4.85/186
Ovlašćeni i dežurni servis za popravku veš mašina, dostupni 24h dnevno, čak i za vreme praznika

Programator je mozak veš mašine, dok bismo bubanj mogli nazvati srcem. Možda vam je zanimljivo ovo poređenje, ali zaista, u veš mašini se sve odigrava u bubnju, dakle, tu se pere veš, ispira, omekšava i slično, dok svaka komanda kako šta treba raditi i kada, dolazi iz programatora.

U njemu su smeštene sve funkcije, tako da će on reći kada da mašina pere na kojoj temperaturi i da izabere program za pamuk, vunu, sintetiku, lagane materijale kao što su zavese i slično. Isto tako, na programatoru podešavamo kada će raditi centrifuga, na koliko obrtaja ili želimo da je sasvim isključimo. 

Programator ima funkcije za decu, a to su da se uređaj zaključa, pa mališani ne mogu dirati veš mašinu kada vi niste kod kuće, niti u toku rada. 

Kada se ovaj deo pokvari, jasno je da ni mašina neće moći da radi, tako da morate da što pre sanirate kvar. Pozovite naše ekipe, koje će izaći na teren i rešiti problem. Dolazak na adresu se ne naplaćuje, već samo ruke majstora i materijal koji se eventualno potroši tom prilikom.